Nyheter

Chevron
Ravel Morrison klar för Östersund

Ravel Morrison klar för Östersund

Östersunds FK värvar från Lazio. Den engelske offensive mittfältaren Ravel Morrison ansluter till Jämtkraft Arena på ett korttidskontrakt.
– Det är en fantastisk värvning för oss, säger tränaren Ian Burchnall.

Förra veckan meddelade Östersunds FK att offensive mittfältaren Ravel Morrison gått med på att provträna med klubben under försäsongen. Idag blev det klart att den förre Manchester United-spelaren kritat på ett avtal med ÖFK fram till sommaren.

– Det är en fantastisk värvning för oss. David Webb, vår tekniska direktör, har gjort ett fantastiskt arbete, säger huvudtränaren Ian Burchnall till ostersundsfk.se.

– Han har tränat med oss ett tag och vi har pratat med honom om hans karriär och vad han vill. Det känns jättebra att han nu är vår spelare, säger Burchnall.

Morrison fick stämpeln som en supertalang i Manchester United, men lämnade tidigt för West Ham United. Efter flera lånesejourer lämnade han även Irons för Lazio 2015. Senaste klubben Morrison representerade i tävlingssammanhang var mexikanska Atlas på lån fram till förra sommaren. 

– Han saknar matchträning nu, han har ju inte spelat matcher sedan i somras men jag är övertygad om att han är 100 procent redo till starten av Allsvenskan, säger Ian Burchnall.

Foto: ostersundsfk.se