Rosenberg avgjorde i slutminuten

I sin sista hemmamatch på Stadion klev Markus Rosenberg fram och avgjorde med sitt 4-3-mål i dem femte övertidsminuten mot Dynamo Kiev. Hoppet lever för Malmö FF att ta sig vidare till slutspel inför slutomgången.

Det var en sprakande tillställning på Stadion som inleddes med ett avtackningstifo till Markus Rosenberg. Och innan minuten var spelad hade Malmö FF tackat för tifot och sången och gjort 1-0 genom Rasmus Bengtsson.

Efter hemmalagets ledningsmål tog gästande Dynamo Kiev över och innan paus ledde man med 2-1.

En ny drömstart i den andra halvleken blev det sedan när Markus Rosenberg, i sin sista match på Stadion, gjorde 2-2. Inbytte Erdal Rakip tackade sedan för förtroendet och tryckte upp 3-2 i nättaket.

Gästerna åkte sedan på en utvisning, men lyckades ändå kvittera när Benjamin Verbic knäade in ett hårt inspel.

Men det här var Markus Rosenbergs kväll. I den sista övertidsminuten stötte han in sitt sista mål på Stadion och avgjorde matchen.

MFF har i och med segern idag fortsatt möjlighet att ta sig till slutspel i Europa League.