Nyheter

Chevron
Rösler: ”Tackat för motståndskraften klubben visat”

Rösler: ”Tackat för motståndskraften klubben visat”

Malmö FF:s tränare Uwe Rösler är glad över klubbledningens arbete i vinter, som senast resulterat i kontraktsförlängningar med Fouad Bachirou och Lasse Nielsen.
– Vi visar att vi inte är en klubb som säljer av, säger Rösler.

Lagkaptenen Markus Rosenberg, mittbacken Rasmus Bengtsson och målvakten Johan Dahlin hade sedan tidigare skrivit nya kontrakt med Malmö FF inför den kommande säsongen.

Under gårdagen blev det klart att även mittfältsmotorn Fouad Bachirou och försvararen Lasse Nielsen kritat på nya avtal med MFF. Tränaren Uwe Rösler är med anledning av detta väldigt glad över vd:n Niclas Carlnén och sportchefen Daniel Anderssons arbete i vinter.

– Personligen så pratade jag direkt med Niclas och Daniel och tackade klubben för den vilja och motståndskraft som klubben visat genom att behålla två av våra bästa spelare, säger Rösler enligt Kvällsposten.

MFF, som gick vidare från Europa Leagues gruppspel och möter engelska Chelsea i 16-delsfinal om en vecka, har lyckats behålla den del av A-truppen som man vill ha kvar inför 2019.

– Vi visar att vi inte är en klubb som säljer av. På den nivån där vi är, vi kan inte vara en säljklubb, vi måste behålla våra bästa spelare. Vi kan inte låta fem eller sex spelare gå som det har varit tidigare år, vi har sett vad sånt leder till, säger Uwe Rösler.

Foto: bildbyrån