Nyheter

Chevron
Saeid: ”Bra humör i hela laget”

Saeid: ”Bra humör i hela laget”

IK Sirius gick på uppehåll med en 4-2-seger mot IF Elfsborg i ryggen.
– Det var en viktig seger för oss, för moralen, säger mittfältaren Mohammed Saeid.

Med hjälp av en 4-2-seger hemma mot IF Elfsborg skaffade sig IK Sirius en lucka på tre poäng ned till IF Brommapojkarna på kvalplats med fem omgångar kvar av Allsvenskan 2018.

Sirius hamnade i 2-0-underläge mot Elfsborg på Studenternas IP, men fyra raka mål av hemmalaget gav till slut en tung vinst inför landslagsuppehållet.

– Det var en viktig seger för oss, för moralen. Det var skönt att det kom nu, att man har hela uppehållet att ta det lugnt och bra humör i hela laget, säger mittfältaren Mohammed Saeid, som satte ett av målen, till Sirius webbsida.

Trepoängaren var Sirius första efter sju raka matcher utan seger. Nu hoppas 27-årige Saeid, som anslöt från danska Lyngby BK i somras, att man kan hålla ångan uppe under avslutningen.

– Det är bara att köra på, vi visade att vi kan spela och vad vi är kapabla att göra. Alla snackar om att vi bara gör mål på fasta så det var bra att göra några spelmål också. Det handlar om att fortsätta spela som vi gör efter 2-0-målet så kommer det att bli bra, säger han.

Efter uppehållet väntar en rafflande omgång i bottenstriden då Sirius gästar jumbon Trelleborgs FF samtidigt som BP möter tolfteplacerade IFK Göteborg på hemmaplan.