Nyheter

Chevron
Se SEF:s sändning under upptaktsträffen

Se SEF:s sändning under upptaktsträffen

15.00 bjuder Svensk Elitfotboll in till ett digitalt program, där SEF kommer att lyfta och informera om aktuella ämnen inför säsongsstarten. Här avslöjar vi även det traditionsenliga medietipset om utgången av Allsvenskan 2022.

Se sändningen på den här länken med start kl. 15.00.

Innehåll:

Inför säsongen
Mats Enquist, Generalsekreterare på Svensk Elitfotboll om säsongen 2022, bland annat med fokus på publikfrågan och pandemins effekter.

Spelprogrammet
Mats Enquist, Generalsekreterare, och Ola Rydén, ligaansvarig på Svensk Elitfotboll, om spelprogrammet. 

Riktlinjer för media och mediaguiden
Svensk Elitfotbolls ligaansvarig Ola Rydén och kommunikationschef Robert Johansson går igenom protokoll och riktlinjer för media på Allsvenskans arenor, mediaservice och Mediaguiden 2022. 

Ny akademicertifiering
Så arbetas det för att utbilda morgondagens elitspelare – Svensk Elitfotbolls akademiutvecklare Thomas Hasselgren och sportchef Svante Samuelsson om de allsvenska klubbarnas spelarutbildning och arbetet inom Unicoach.

Svenska klubblag i Europa
Svensk Elitfotbolls sportchef Svante Samuelsson om hur svenska klubbar ska lyckas bättre i Europa.

Integritet och matchfixning
Svensk Elitfotbolls ansvarige för integritetsfrågor, Anders Wikström, redogör för arbetet kring spelproblematik och matchfixning.

Så slutar Allsvenskan 2022
Här avslöjar vi det traditionsenliga tipset från medieexperterna.

* * *

Uppsnack Allsvenskan
Senare under kvällen, med start 19.00, sänds Uppsnack Allsvenskan i discovery+. Programledare Karin Frick och experterna Alexander Axén och Pär Hansson snackar upp den allsvenska säsongen tillsammans med tränare, spelare och aktiva i fotbolls-Sverige.

Foto: Bildbyrån