Sellars och Fritzson nätade i ÖFK-seger

Östersunds FK träningsspelade mot norska högstaligalaget Ranheim under måndagen. Mål av Jerell Sellars och Ludvig Fritzson säkrade en 2-0-seger för ÖFK.
– Det är viktigt att få med sig bra resultat i träningsmatcherna även om resultatet i sig inte betyder något, konstaterar Fritzson.

Östersunds FK fortsatte försäsongsstarten med att besegra norska Ranheim, som slutade sjua i Elitserien förra säsongen, i en träningsmatch som spelades i Abrahallen, utanför Trondheim.

Jerell Sellars gav Östersund ledningen i den 39:e minuten innan inhopparen Ludvig Fritzson satte 2-0 tio minuter in i den andra halvleken – ett resultat som stod sig till slutsignalen.

– Jag tycker att jag är helt okej idag. Ranheim var bra och pressade oss högt upp flera gånger. Det är viktigt att få med sig bra resultat i träningsmatcherna även om resultatet i sig inte betyder något. Jag tycker dessutom att vårt försvarsspel fungerade bra, säger 2-0-skytten Fritzson till ÖFK:s webbsida efter matchen.

Matchen var Östersunds andra under försäsongen, som från och med onsdag och elva dagar framåt fortsätter i Marbella, Spanien, där bland annat starkt träningsmatch-motstånd i form av Rostov och Dynamo Kiev väntar.