Sen ÖSK-seger mot decimerat Hammarby

Erik Björndahl nickade in 2–1 för Örebro SK mot Hammarby i den 90:e minuten, vilket gör att Svartvitt avslutade säsongen med en trepoängare.

Örebro SK har haft en stark höst och avslutade säsongen med en seger på hemmaplan. Andreas Skovgaard passade på att göra sitt första mål för säsongen då han nickade in 1–0 efter en hörna i den 17:e minuten.

Gästande Hammarby åkte sedan på en utvisning efter att Richard Magyar tilldelats sitt andra gula kort – men trots det numerära underläget lyckades Bajen kvittera i den andra halvleken då Gustav Ludwigson knorrade in 1–1 med ett vänsterskott ur snäv vinkel.

ÖSK skulle dock ta hem segern i slutminuterna, då Erik Björndahl i kamp med målvakten lyckades nicka in 2–1 på Romain Galls höga hörna.