Sen vändning gav Mjällby alla poäng

Hammarby tog tidigt ledningen på Strandvallen, men man drog också på sig en utvisning i den första halvleken. Med en man mindre pressade Mjällby på och i slutminuterna vände man på steken med två snabba mål.

Höjdpunkter från matchen.

Muamer Tankovic satte 1-0 för Hammarby innan den första minuten var färdigspelad. När sedan Richard Magyar blev utvisad och Mjällby tilldelades en straff såg det mörkt ut. Men Bajens burväktare David Ousted räddade Besard Sabovic straffspark.

I den andra halvleken tryckte Mjällby på för en kvittering, men Hammarby kämpade febrilt för att hålla sin nolla. Till slut kom dock målet. Jacob Bergström, som missat ett par klara chanser tidigare i matchen, stötte in 1-1 från nära håll.

Och inte nog med det. Tre minuter in på tilläggstiden nickade Moses Ogbu in segermålet för Mjällby. Första trepoängaren sedan återkomsten till högsta serien därmed ett faktum.