Sen vändning gav Sirius tre pinnar

Hammarby hade ledningen till den 85:e minuten, men när matchen blåstes av var det IK Sirius som firade tre poäng.

Se höjdpunkter.

Med sju minuter kvar av den första halvleken löpte Gustav Ludwigson sig igenom på högerkanten. Med en passning i sidled hittade han Paulinho som tryckte in 1-0 för gästerna.

Det såg ut att bli matchens enda mål och således segermålet, men med fem minuter kvar blev Dennis Widgren utvisad och Sirius fick straff. Mohammed Saeid var, precis som vanligt, säkerheten själv från elva meter och satte kvitteringen.

I den 90:e minuten fick hemmalaget en ny straff och den här gången var det Stefano Vecchia som satte bollen i nät. Av bara farten satte Uppsalalaget också 3-1 genom Elias Andersson innan matchen blåstes av.