Nyheter

Chevron
Skoglund: ”Utvecklande miljö” i Sundsvall

Skoglund: ”Utvecklande miljö” i Sundsvall

Kim Skoglund startade bara två matcher under sitt första år i GIF Sundsvall.
– Men så som jag känner det vill jag ha revansch. Det har varit tuff konkurrens och de som spelat har gjort det fantastiskt bra, säger han.

GIF Sundsvall plockade upp Kim Skoglund för ett år sedan då mittfältaren lämnade IK Sirius efter många säsonger på Studenternas IP. 

Giffarna spelade i mångt och mycket ihop en startelva som var svår att bryta sig in i under lagets gångna succésäsong då man tippades sist under upptaktsträffen men slutade åtta i Allsvenskan. För Skoglunds del blev 16 framträdanden, men bara två från start.

– Det är klart att man vill spela matcher och jag är van sedan tidigare att i stort sett alltid spela. Jag hade räknat med att spela mer, jag skulle ljuga annars. Men så som jag känner det vill jag ha revansch. Det har varit tuff konkurrens och de som spelat har gjort det fantastiskt bra, säger Skoglund till ST.se enligt fotbolltransfers.com.

Trots den skrala speltiden har Skoglund ändå uppskattat ett lärorikt miljöombyte på karriärens höst.

– Det har varit en rolig säsong. Den bästa Sundsvall gjort på länge och det har varit kul att vara med på den resan. Det är en utvecklande miljö, konstaterar 31-åringen.

– Det känns som man lär sig hela tiden, även om jag inte spelat så mycket som jag velat. Träningarna är utvecklande och miljön är lugn och trygg. Jag lär mig hela tiden och då har jag trivts ändå, säger Kim Skoglund.

Foto: bildbyrån