Svängigt när AIK och Mjällby kryssade

AIK och Mjällby spelade 2–2 under lördagen. Nicolas Stefanelli blev tvåmålsskytt för AIK medan Mamudo Moro satte två för Mjällby.

AIK – Mjällby AIF: 2–2
Nicolas Stefanelli gav AIK ledningen hemma mot Mjällby i den första halvleken, men efter halvtidspausen svängde matchn. Inhopparen Mamudo Moro nickade in kvitteringen och satte sedan 2–1 för MAIF. Stefanelli fick dock sista ordet då hans högerslägga efter en hörna betydde 2–2 på Friends Arena.

Östersunds FK – IK Sirius: 3–0
ÖFK klättrar i tabellen efter en klar 3–0-seger hemma mot Sirius. Patrick Kpozo nickade in 1–0 för hemmalaget på tilläggstid i den första halvleken och efter en timmes spel kunde Blair Turgott springa in 2–0 i friläge från halva planen. Tio minuter senare dunkade Felix Hörberg in 3–0 via David Mitov Nilsson i borta-kassen och hemmasegern var säkrad.