Toivonen målskytt när Malmö vann

Malmö FF tog tre poäng borta mot Östersunds FK efter att nyförvärvet och hemvändaren Ola Toivonen hamnat i det allsvenska målprotokollet för första gången på länge.

Se höjdpunkter.

Gästande Malmö FF skapade flest chanser i den första halvleken och tog också ledningen. Markus Antonsson spelade in bollen från höger, Ola Toivonen mötte på ett tillslag och placerade in sitt första allsvenska mål sedan 2008.

Tio minuter in i den andra halvleken satte Anders Christiansen sitt fjärde mål för säsongen när han gjorde 2-0 för gästerna.

Med 20 minuter kvar reducerade Ludvig Fritzon för Östersund. Energi i laget och full satsning mot kvittering. Men något mål lyckades man inte få till och MFF tar med sig tre poäng till Skåne.