Nyheter

Chevron
Två in och två ut i TFF:s försvar

Två in och två ut i TFF:s försvar

Backarna Jasmin Sudic och Kofi Sarkodie ansluter till Trelleborgs FF samtidigt som Dennis Hadzikadunic och Victor Nilsson lämnar klubben.

När Trelleborgs FF möter Dalkurd FF borta på lördag är Dennis Hadzikadunic och Victor Nilsson inte tillgängliga. Hadzikadunic, som lånats in från Malmö FF, har sålts till ryska Rostov och lämnar Vångavallen direkt. Ytterbacken Victor Nilssons kontrakt har i sin tur avslutats efter en överenskommelse med klubben.

Samtidigt meddelar TFF att två nya backar ansluter: Jasmin Sudic från BK Häcken och amerikanske Kofi Sarkodie, båda 27 år gamla. Sudics kontrakt sträcker sig över 2020 medan Sarkodie kritat på till och med 2019.

– Jasmin är en spelare som jag känt till sedan han varit liten. Han är en ledartyp med en stark karaktär som har en fotbollsuppfostran delvis i Malmö FF och är välskolad både offensivt och defensivt, säger Trelleborgs tränare Patrick Winqvist till klubbens webbsida.

– Kofi är en relativt ny bekantskap för oss. Han ger ett väldigt proffsigt intryck och är en spelare med ledaregenskaper som har en gedigen erfarenhet efter att ha spelat på hög nivå i den amerikanska ligan, säger Winqvist om Sarkodie till trelleborgsff.se.

Varken Sudic eller Sarkodie finns dock med mot Dalkurd då övergångsfönstret inte öppnar förrän på söndag 15 juli.

Foto: trelleborgsff.se