Nyheter

Chevron
Varbergs fina form håller i sig

Varbergs fina form håller i sig

Varbergs BoIS besegrade IFK Göteborg för andra gången i år. Samtidigt plockade Kalmar FF tre poäng i Östersund och Mjällby löste ett kryss borta mot Djurgården.

IFK Göteborg – Varbergs BoIS 1-2
Gästerna började bäst på Gamla Ullevi och redan innan tio minuter var spelade hittade Tashreeq Matthews fram med ett inspel som Robin Tranberg stötte i nät. Hemmalaget hade svårt att skapa chanser och lagen gick till vila med bortaledning. Den andra halvleken började på samma sätt som den första, med Varbergsmål. En frispark skarvades ut ur straffområdet och där mötte inbytte Ryan Moon på ett tillslag och satte sitt fjärde mål för säsongen. På tilläggstid reducerade Robin Söder, men det blev tre poäng till Varbergs BoIS.

Djurgården – Mjällby AIF 0-0
En jämn första halvlek slutade mållös och närmast ledningen var Mjällby efter att Amin Sarr fått se Hjalmar Ekdal rensa undan anfallarens avslut på mållinjen med en glidtackling. Den andra halvleken bjöd inte heller på några mål och lagen fick nöja sig med en poäng var. 

Östersunds FK – Kalmar FF 0-1
Den första halvleken bjöd på fina chanser åt båda håll, men efter 45 minuter var det fortfarande mållöst. Det offensiva spelet fortsatte i den andra halvleken, men några såg det ut som att vi inte skulle få. Men med fyra minuter kvar kom gästernas ledningsmål. Oliver Berg spelade fram Nils Fröling som satte segermålet.

FOTO: Bildbyrån