Nyheter

Chevron
VIDEO: Chansrikt när Sundsvall tog första segern

VIDEO: Chansrikt när Sundsvall tog första segern

Maic Sema satte enda målet när GIF Sundsvall besegrade Trelleborgs FF och därmed tog säsongens första seger.

GIF Sundsvall följde upp den starka prestationen i senaste 2-2-matchen mot Malmö FF med en ny imponerande insats hemma mot Trelleborgs FF. Man skapade flera chanser under matchen och när Maic Sema tvåfotsdribblade sig in i straffområde och sköt från nära håll kunde Marko Johansson i gästernas mål inte stå emot.

Linus Hallenius hade sedan två jättelägen att utöka ledningen, men unge Johansson stod för en fantomräddning när anfallaren högg på en ribbretur, och när Hallenius frispelades av Gall stötte han avslutet utanför mål.

Åt andra hållet hade Deniz Hümmet två bra lägen för Trelleborg, det första vid ställningen 0-0. Men när TFF-anfallaren sköt rappt i bra läge i den 33:e minuten stod William Eskeleinen rätt i Giffarnas mål och räddade. På stopptid hade Hümmet chansen att rädda en poäng åt ett skadedrabbat Trelleborg, men hans läckra mottagning kunde inte följas upp av ett lika effektivt volleyavslut.

– Jag tycker att vi har spelat bra i de två första matcherna, så det var klart att vi ville vinna den här. Vi har bra kontroll på hela matchen, vi skapar väldigt mycket chanser och känns täta bakåt. Vi har en bra känsla i gruppen, konstaterar Sundsvalls lagkapten Hallenius i C More efter matchen.

Se höjdpunkter från matchen i spelaren nedan.

<iframe src="https://www.tv4play.se/iframe/video/3967126?width=540" width="540" height="303" frameborder="no" scrolling="no"></iframe>