Med två mål från straffpunkten och ett på en kontring blev Jiloan Hamad hattrickhjälte när Hammarby vann med 3-1 hemma mot ett decimerat IK Sirius i premiären.

<iframe src="https://www.tv4play.se/iframe/video/3963783?width=540" width="540" height="303" frameborder="no" scrolling="no"></iframe>

Jiloan Hamad blev den stora hjälten för Hammarby idag då man besegrade IK Sirius på Tele2 Arena. Den offensive mittfältaren satte årets första mål i Allsvenskan 2018 då han slog in 1-0 från straffpunkten på stopptid i den första halvleken.

I den andra halvleken utökade Hamad till 2-0, även det på straff, efter en situation där gästernas Ian Sirelius blev utvisad.

Med en man mindre satte Sirius inhoppare Viktor Lundholm ett sensationellt reduceringsmål då han – efter bara en minut på planen – vek in från höger och skruvade in 2-1 i bortre krysset med ett mäktigt vänsterskott.

Men i den 91:a minuten kunde Hamad fastställa sitt hattrick då han efter en kontring placerade in slutresultatet 3-1.

– Skönt att vinna premiären. Det har sett väldigt bra ut i slutet av försäsongen, så vi kommer in i den här matchen med väldigt stort självförtroende. Jag tycker att vi spelar väldigt bra idag, säger tremålsskytten Hamad i C More efter slutsignalen.

Se höjdpunkter från matchen i spelaren ovan.