Nyheter

Chevron
VIDEO: Khalili-mål satte Hammarby på segerkurs

VIDEO: Khalili-mål satte Hammarby på segerkurs

Imad Khalili gjorde de två första målen när Hammarby vann med klara 4-0 hemma mot IF Brommapojkarna under måndagskvällen.

2017 var Imad Khalili petad från Hammarby under andra halvan av säsongen, som spenderades på lån i blivande Superettan-segraren IF Brommapojkarna. Då blev det få matcher och inga seriemål under BP-vistelsen för Khalili.

Ett halvår senare startade han ikväll för Bajen och gjorde de två första målen i lagets 4-0-seger mot just BP. 

Det första kom på nick efter ett vänsterinlägg av Neto Borges, och 2-0 var en teknisk uppvisning då Khalili tog emot en hög boll från Jiloan Hamad och snabbt tryckte av ett skott som letade sig in vid första stolpen.

3-0 gjorde Hamad själv – hans femte på tre matcher – efter att en långboll av Björn Paulsen runnit igenom BP-försvaret. I friläge kunde Hamad runda Nikola Petric i gästernas kasse och rulla in bollen i öppet nät.

4-0-målet kommer att ges till inhopparen Pa Dibba, som förvisso tog en bra djupledslöpning, men anfallaren fick också bollen sparkad rakt på sig så att den studsade in i mål när Petric försökte avstyra friläget.

– Vi har ett bra lag, vi spelar bra hemma, så som vi har gjort i de två senaste matcherna. Det känns som att vi kan göra mål varje match. Vi ska fortsätta med det här, säger Erkan Zengin i sin Hammarby-comeback i C More efter slutsignalen.

Se höjdpunkter från matchen i spelaren nedan.

<iframe src="https://www.tv4play.se/iframe/video/3966981?width=540" width="540" height="303" frameborder="no" scrolling="no"></iframe>