Nyheter

Chevron
VIDEO: Läckert mål gav KFF tre poäng

VIDEO: Läckert mål gav KFF tre poäng

Rasmus Elm chippade fram Papa Diouf som dunkade in matchens enda mål när Kalmar FF besegrade IF Elfsborg hemma på Guldfågeln Arena.
– Innan matchen sa tränaren att jag skulle löpa in i boxen, vilket jag gjorde. Med Rasmus kvalitet så vet man att passen kommer alltid att komma, säger Diouf i C More efter slutsignalen.

Både Kalmar FF och IF Elfsborg kom till söndagens möte lagen emellan med premiärförluster i bagaget. Efter ett läckert mål tidigt i matchen kunde Kalmar hålla undan och ta tre poäng i hemmapremiären.

Rasmus Elm tvingades kliva av med en skada efter en dryg halvtimmes spel, men innan dess hade han chippat fram Papa Diouf till ett friläge. Diouf tog emot bollen på bröstet och tryckte sedan upp bollen i nättaket med ett starkt vänsteravslut.

Elfsborg tryckte på för en kvittering, framför allt i den andra halvleken, men utan att hitta ett poänggivande mål. 

– Det var en väldigt bra match av hela laget. Vi jobbade hårt, nu behöver vi fortsätta så här. Vi spelade som ett lag. Vi försvarade oss och anföll tillsammans, säger målskytten Diouf i C More efter slutsignalen.

Se höjdpunkter från matchen i spelaren nedan.

<iframe src="https://www.tv4play.se/iframe/video/3965551?width=540" width="540" height="303" frameborder="no" scrolling="no"></iframe>