Nyheter

Chevron
Viktor Elm avslutar karriären efter säsongen

Viktor Elm avslutar karriären efter säsongen

Efter över 300 matcher, SM-guld, cupguld och europaspel med Kalmar FF har Viktor Elm tagit beslutet att avsluta sin karriär efter säsongen 2020.

Viktor Elm kom till Kalmar FF från Falkenbergs FF 2006 och var en viktig del i det Kalmarlag som tog SM-guld 2008. Just 2008 tog han emot pris som årets mittfältare i Sverige, blev uttagen till det svenska landslaget och belönades med en utomlandskarriär.

Efter sex år utomlands återvände han till Kalmar FF och har varit en given del av laget sedan återkomsten.

– Det Kalmar FF har betytt och betyder för mig gör det här beslutet väldigt känslosamt. Samtidigt som jag skulle vilja känna stoltheten att dra på mig matchtröjan och spela för KFF för resten av livet så vet jag att det inte kommer vara möjligt. Min kropp har gett allt i så många år och med ett sargat knä som inte vill samarbeta längre, så tar denna fantastiska fotbollsresa slut efter säsongen. Jag är evigt tacksam för det jag och min familj har fått vara med om och de framgångar man nått och de vänner man fått är givetvis något man alltid bär med sig. Men, först ska jag se till att göra precis allt jag kan för att få knät dugligt igen så att jag kan bidra på bästa sätt till att hålla KFF kvar i Allsvenskan, säger han till Kalmar FF:s hemsida.

FOTO: Bildbyrån