Två mål av Elias Mar Omarsson och ett av Vajebah Sakor säkrade IFK Göteborgs 3-1-seger borta mot nykomlingen Trelleborgs FF.

<iframe src="https://www.tv4play.se/iframe/video/3963807?width=540" width="540" height="303" frameborder="no" scrolling="no"></iframe>

Poya Asbaghi fick en drömstart i sin allsvenska tränardebut då hans IFK Göteborg besegrade nykomlingen Trelleborgs FF på bortaplan. Elias Mar Omarsson gav Blåvitt, för dagen i svartblått, ledningen i den 20:e minuten då han snappade upp en misslyckad långboll av TFF-målvakten Marko Johansson, och satte 1-0 i friläge.

Johansson tog revansch på sig själv då han strax innan halvtid faktiskt assisterade till Zoran Jovanovics kvittering – målvaktens långa utspark smet igenom hela IFK-försvaret, och Jovanovic kunde lätta in 1-1 i friläge.

Göteborg tog ledningen igen i inledningen av den andra halvleken, återigen genom Omarsson, den här gången framspelad av Tobias Hysén.

Hysén lade sedan upp för Vajebah Sakor som dundrade in 3-1 från långt håll i den 72:a minuten. Trelleborg hittade ingen väg tillbaka in i matchen och IFK reser hem med tre premiärpoäng.

– Jag gör gärna mål också så klart, men så länge som vi vinner matcherna så spelar det inte så stor roll. Jag är på planen för att hjälpa till och kan jag göra det med mål eller assist så är jag nöjd, säger Hysén i C More efter matchen.

Se höjdpunkter från matchen i spelaren ovan.