Nyheter

Chevron
Sirius värvar ytter: ”Poängkung i division 1”

Sirius värvar ytter: ”Poängkung i division 1”

John Junior Igbarumah ansluter till IK Sirius efter att ha imponerat på provspel. Förra säsongen vann han skytteligan i Division 1 Norra.
– Jag är glad för chansen jag får och hoppas jag kan göra mitt bästa, säger den 27-årige yttern.

IK Sirius adderar ytterligare en mittfältare till truppen. Yttern John Junior Igbarumah har kritat på för två år i den blåsvarta tröjan efter en tids provspel med klubben. Senast kommer han från en stark säsong i Division 1 Norra där han vann skytteligan på 17 mål för Carlstad United.

– Det känns jättebra, jag är glad för chansen jag får och hoppas jag kan göra mitt bästa, säger John Junior Igbarumah till Sirius webbsida.

– Jag hoppas att fansen ska respektera mig som en hårt jobbande spelare, jag gör mitt bästa varje träning och varje match, varje chans jag får.

Utöver att ha tränat med laget i januari fick Igbarumah även speltid i senaste träningsmatchen mot Örebro SK. Sportchefen Ola Andersson är glad över att testet föll väl ut.

– Vi har haft koll på John i ganska många år nu och velat ge honom chansen. Han är en konstruktiv spelare som var poängkung i division 1, och så som vi ska spela i år tror vi att han kommer att passa in bra. Han har gjort det bra i träning och gjorde det bra i första halvlek mot allsvenskt motstånd i fredags, säger Andersson.

Foto: bildbyrån