Kryss igen mellan Malmö och Sarpsborg

Marcus Antonssons kvitteringsmål i den 67:e minuten såg till att Malmö FF spelade 1-1 mot Sarpsborg för andra gången i Europa Leagues gruppspel.

Precis som för två veckor sedan fick vi en ryckig matchbild när Malmö mötte nordiska grannen Sarpsborg. Patrick Mortensen slängnickade in 1-0 för norrmännen, som tidigare i den andra halvleken prickat stolpen då Rashad Muhammed avlossat ett vänsterskott i straffområdet.

Malmö lyckades dock kvittera snabbt, och precis som i förra mötet var det ett svepande inlägg mot bortre stolpen som låg bakom det. Den här gången lade Eric Larsson upp för Markus Rosenberg, vars nack räddades av en täckande back men inte bättre än att returen kunde slås in av Marcus Antonsson.

Trots att Malmö sedan bland annat bytte in Carlos Strandberg och Romain Gall, och flyttade ned Sören Rieks till vänsterbacksplatsen, lyckades man inte pressa in ett segermål.

I kvällens andra match i grupp I spelade Genk och Besiktas 1-1, vilket innebär att Malmö just nu är fortsatt tvåa i tabellen.