Händelserikt när Mjällby och Malmö kryssade

Mjällby AIF – Malmö FF bjöd på självmål, straffmiss och frisparksmål när lagen spelade 2–2 i söndagens sena match.

Malmö FF kom till söndagens bortamatch mot Mjällby AIF med åtta raka segrar i Allsvenskan, men stötte på patrull på Strandvallen. Ett självmål efter en hörna förde upp MAIF i ledningen 24:e minuten, och först efter att Carljohan Eriksson räddat en straff från Jo Inge Berget kunde hemmalaget gå till pausvila med en 1–0-ledning.

I den andra halvleken tryckte Malmö på för en kvittering och fick den snabbt när Sören Rieks prickade in Eric Larssons inlägg. Besard Sabovic, med hjälp av en liten touch på en MFF-spelare, skickade in 2–1 till Mjällby på en kantfrispark i den 66:e minuten, men gästernas Anders Christiansen ordnade slutresultatet 2–2 med sitt mål från nära håll bara sex minuter senare.

Se målen och höjdpunkter från matchen här.