IFK Göteborg segrare i kamratmötet med IFK Norrköping

Hammarby tog en övertygande seger i bortamötet med Varbergs BoIS. Samtidigt säkrade IFK Göteborg alla tre poäng borta mot IFK Norrköping via en tvåmålsseger.

Varbergs BoIS – Hammarby: 0–3
Hammarby övertygade borta mot Varbergs BoIS under måndagskvällen. Redan i matchens 16:e minut gav Gustav Ludwigson sitt lag ledningen. En ledning som han sedan på egen hand dubblade bara några minuter senare. I den andra halvleken fick även Nahir Besara skriva in sig i målprotokollet när han fastställde slutresultatet, 0–3.

IFK Norrköping – IFK Göteborg: 0–2
Kamratmöte stod på schemat under måndagen på Platinumcars Arena när IFK Norrköping tog emot IFK Göteborg. Simon Thern inledde målskyttet i matchen när han fem minuter innan pausvilan placerade in 0–1. Ett mål och en ledning som sedan såg ut att stå sig hela vägen över mållinjen. Men just före slutsignalen kunde Kevin Yakob rulla in 0–2.