Kiese Thelin frälste MFF igen

Isaac Kiese Thelin gjorde sitt och Malmö FF:s fjärde mål för säsongen när MFF vann med uddamålet borta mot IFK Göteborg.

IFK Göteborg – Malmö FF: 0–1
Malmö FF är enda laget som inlett Allsvenskan med tre raka segrar. Det står klart efter MFF:s 1–0-vinst borta mot IFK Göteborg under måndagskvällen. Precis som i de två inledande matcherna var det Isaac Kiese Thelin som gjorde målet i matchen för gästerna – Malmö har gjort fyra mål under säsongen, Kiese Thelin har stått för samtliga. På Gamla Ullevi kunde den rutinerade strikern enkelt slå in 1–0 i öppet läge efter att Sören Rieks stått för förarbetet.

Varbergs BoIS – IK Sirius: 1–1
Varberg tog ledningen hemma mot Sirius då Oliver Alfonsi hängde med upp i ett snabbt anfall och slog in en lös boll i straffområdet redan i den sjunde minuten. Sirius hade både en och två riktigt bra kvitteringschanser i matchen innan Jamie Roche tog saken i egna händer och tryckte in 1–1 med ett långskott i den 76:e minuten, och matchen slutade oavgjort.