Löfquist gav Mjällby tredje raka segern

Daniel Löfquist gjorde matchens enda mål när Mjällby AIF vann borta mot Östersunds FK.

Efter att ha inlett årets säsong med två förlusteroch ett kryss har nykomlingen Mjällby AIF nu tre raka segrar i Allsvenskan. På Jämtkraft Arena var vänsterbreddaren Mohanad Jeahza ett farligt anfallsvapen, och Aly Keita i hemmamålet tvingades till en fin fotparad när Jeahze vek in och sköt i slutet av den första halvleken.

Efter pausvilan kunde Keita inget göra när Jeahze klev inåt i planen och passade Moses Ogbu, som i sin tur frispelade David Löfquist. Den rutinerade mittfältaren Löfquist var kall när han placerade in 1–0 för gästerna i vänsterposition, vilket alltså innebär att MAIF går upp på tio poäng efter sex omgångar.

Se höjdpunkter från matchen på highlights.allsvenskan.se.