Ståhl cykelsparkade segern till Mjällby

Adam Ståhl gjorde matchens enda mål när Mjällby AIF vann borta mot IFK Göteborg.

IFK Göteborg – Mjällby AIF: 0–1
IFK Göteborg hade matchens kanske bästa målchans på Gamla Ullevi idag, men när Erik Hagen avslutade lågt i straffområdet parerade Noel Törnqvist med högerfoten. Sex minuter small det istället åt andra hållet då Adam Ståhl cykelsparkade in 1–0 för gästande Mjällby efter en fast situation. Ståhls konstmål blev matchens enda och MAIF seglar säkert i mitten av tabellen.

IFK Norrköping – BP: 0–2
BP studsade tillbaka direkt efter förlusten mot IK Sirius i den senaste omgången. Borta mot IFK Norrköping nickade Ludvig Fritzson in 1–0 för Brommapojkarna i den 49:e minuten, och efter att unge målvakten Filip Sidklev räddat gästerna med en sensationell benparad kunde Marijan Cosic knorra in 2–0 i bortre krysset i slutminuterna.